Bus

Vanaf busstation Apeldoorn (te vinden achter het NS station) ga je met lijn 16 richting Woudhuis/ Osseveld. 

Je stapt uit, nadat je onder het spoor doorgereden bent, bij bejaardentehuis Talma Borgh (aan je rechterhand). De busrit duurt ongeveer 10 minuten.

Daarna te voet verder: je steekt de straat over, loopt parallel aan Talma Borg en langs de school richting het spoor. Aan je rechterhand zie je een gymlokaal. Je gaat rechtsaf het fiets- cq wandelpad op. Aan je linkerhand heb je een soort van stroomkanaal en de spoorlijn.

Nadat je 2 bruggetjes bent overgestoken, ga je rechtsaf "De Brug" in (links is een klein speelveldje). Halverwege de straat aan je rechterhand vind je nr. 56. De wandeling duurt hooguit 7 minuten.

Trein vanuit richting Zwolle, Deventer en Enschede

Neem vanuit Deventer de stoptrein naar Apeldoorn en stap uit bij station Apeldoorn/ Osseveld (ongeveer 10 minuten). Hou het station in je rug, loop de trappen af naar beneden en ga rechtsaf het voetpad op. Je loopt onder het spoor door en gaat bij de volgende trap aan je rechterhand omhoog. Je gaat linksaf over de brug: onder je zie je het fietspad en busbaan. Aan je rechterhand staat een gymlokaal. Aan je linkerhand heb je een soort van stroomkanaal en de spoorlijn. Volg het fiets- cq wandelpad tot en met het 2e bruggetje en ga dan rechtsaf "De Brug" in (links is een klein speelveldje). Halverwege de straat aan je rechterhand vind je nr. 56. De wandeling duurt hooguit 5 minuten.

Trein vanuit richting Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort

Neem de sneltrein tot aan station Apeldoorn. Stap over op de stoptrein richting Deventer en stap uit bij station Apeldoorn/ Osseveld (ritje duurt hooguit 3 minuten). Je houdt het station in je rug, loopt de trappen af en steekt linksaf het parkeerterrein over riching een brug, die over het fietspad en de busbaan gaat. Steek deze brug over. Aan je rechterhand zie je een gymlokaal, aan je linkerkant een soort van stroomkanaal en het spoor. Volg het fiets- cq wandelpad tot en met het 2e bruggetje en ga dan rechtsaf "De Brug" in (links is een klein speelveldje). Halverwege de straat aan je rechterhand vind je nr. 56. De wandeling duurt hooguit 4 minuten.

Of anders

NS routeplanner of 9292